Project

General

Profile

Start

Wiki

Välkommen till KAOS(Kårens Administration av Operativa System), nedan syns alla sidor som vi kommit ihåg att sortera rätt. Vem vet, det kanske blir mer info här nån gång.

KAOS står för ”Kårens Administration av Operativa System” – enkelt förklarat är KAOS vi som ser till att studentkårens IT fungerar och att de har de verktyg som de behöver. Ett exempel på sådant som KAOS arbetar med är det du sitter med just nu: webbplatsen!
KAOS startades 2014 av några engagerade och består av en kärngrupp på fem personer: Madeleine Bagge, Sofie Eriksson, Ellen Arvidsson, Martin Holm-Sjölin och Andreas Axelsson. KAOS träffas första lördagen i månaden, under så kallade KAOS-rep. Där pysslar vi med allt vad vi kan ha att göra för stunden. Det kan handla om att arbeta med ett visst projekt för studentkåren eller med egna projekt. Det kommer även att förekomma ämnesföreläsningar förutsatt att intresset och kompetensen finns på plats. Detta innebär alltså att om du känner dig som en Gitguru, Java-jedi eller Python-prins(essa) eller sitter med stora kunskaper inom ett annat IT-område, är du varmt välkommen att hålla ett pass om detta! Vi vill bidra till ökad kompetens bland studenterna och ta tillvara på den som redan finns.

Titta närmare på detta

...eller hela indexet