Projekt

Allmänt

Profil

170107 KAOSrep

KAOS kommer att hålla till på kontoret i glasgången från klockan 11.00 lördagen den 7 januari tills vi inte känner för det mera. Det finns garanterat folk på plats till kl 16.00.

Under dagen kommer vi att jobba med lite olika saker, några tankar och förslag finns nedan indikerade med en rubrik på vem som tänkt göra vad. Man får gärna hänga med på allt som är på agendan, är du extra sugen på nåt är det bra att höra av sig innan och tala om det. Men inget krav så klart.

Några kommer säkert arrangera matintag via Maxi eller pizzeria eller nåt. Det finns kaffe och te och kanske nån kaka eller två.
Glatt lynne, dator och tillgång till eduroam är standardutrustning - men inget krav (men alla som är ledsna måste bli glada annars får de gå hem).


Händer under dagen

  • Övergripande
    • KAOSrapporten från december ska skrivas klart och skickas till KS.
    • När ovanstående görs så bör nog den för innevarande månad tas med samtidigt =)
  • Martin
    • medlemssystemsaker

KAOS-rapport

Stora mailbuggen
Vi har fått kontot till alla på studentkåren av BSK, alla utom Jane har fått det installerat på sina datorer (då vi inte hade Janes lösenord).
Vi har stängt ärendet om den stora mailbuggen då kontona kommer lösa problemet med att organisationen inte kan maila fler än 200 mail per dag. Problematiken att maila till qq-adresser kommer troligen att kvarstå och vi rekommenderar fortfarande att inte fler än tio mail åt gången och med en länk till dokumenten istället för bilagor. Det skadar heller inte att göra det i omgångar under loppet flera dagar.

Övrigt
Vi har under dagen sett över överstabens accesser då de vid årsskiftet bytte styrelse. Mail har gått ut till föregående överstab att de ska kontrollera sina mailboxar då de kommer att stängas i slutet av januari. Det skickades också mail till nya överstaben gällande att informationen på karen.hh.se som nu är inaktuell behöver uppdateras. Maillistan till nollningen går nu enbart till nuvarande överstab, inte dubbelt som den gjorde under ett par månader efter valet i höstas.

Kollat på organisationens utvärdering av KAOS för att se vilka behov som finns om IT-support skulle köpas in. Vi har samlat våra tunna tankar om behov i paddan nedan samt några länkar till potentiella företag att köpa tjänsten av. http://pad.studsam.se/datorsupport

Martin har försökt hjälpa Thorax med ett skript för att förenkla framtagningen av patientbrickorna.